INFO:ENGELSE BULLDOG FACEBOOK FAVORIETEN


INFO:  ALLE FOTOŚ OP DEZE WEBSITE ZIJN GEMAAKT DOOR MEZELF. (EB LOVERS) MIJN BULLETJES EN MEZELF ZIJN OOK TE VOLGEN OP FACEBOOK EN INSTAGRAM WAAR NOG MEER MOOIE ENGELSE BULLETJES TE ZIEN ZIJN.

INFO:  VIND JE HET LEUK OM MET JE EIGEN BULLETJE EEN BULLENWANDELING BIJ TE WONEN. MELD U ZICH DAN AAN OP FACEBOOK PAGINA (BULLENDRENTHE E.O).  U BENT VAN HARTE WELKOM.

INFO:  WILT U GRAAG EEN ENGELSE BULLDOG ADOPTEREN EN HEEFT U ALLE LIEFDE EN TYD OM HET HONDJE EEN GOUDEN MANDJE TE GEVEN. NEEM DAN EENS CONTACT MET - THE ENGLISHBULLDOGRESORT  OF MET DE  MLM-BULLIES  MISSCHIEN DAT ZIJ IETS VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN.


FAVORIETEN:


HIER ONDER VIND U ONZE FAVORIETE FACEBOOK PAGINAŚ  OP HET GEBIED VAN DE ENGELSE BULLDOG RAS. HEBT U OOK ZOŃ GROTE LIEFDE VOOR DE BULLETJES DAN BENT U HIER OP HET JUISTE ADRES. DEZE MENSEN HEBBEN EEN HART  VAN GOUD EN STEKEN ALLE LIEFDE,TIJD EN PASSIE IN HUN WERK  MET VOLLE OVERGAVE. ALS JE ZIET WAT ZIJ VOOR DE HONDJES DOEN ECHT HEEL VEEL RESPECT. HOU JE VAN BULLETJES DAN HOU JE OOK VAN DEZE MENSEN, DAT BEN IK WEL GAAN DOEN.The Englishbulldogresort by heidi swerts een vrouw met een gouden hart die zich al jaren inzet voor de gezondheid en het opvangen en herplaatsen van de engelse bulldog ras. En zich nu ook inzet voor de oudere bullen en deze lieverds een mooi rusthuis aanbied.De mlm-bullies by isabelle&roland 2 mensen die zich met hart ziel inzetten voor bulletjes in nood. Verzorging en opvang en uiteindelijk herplaatsen by een mooi gezinnetje of baasje. Want ieder hondje heeft recht op een gouden mandje.